Home | Mijn Zusje Rap Niels | Dagboek Christel | Ziekte | De Opkikkerdag | Verloving | Trouwen | Foto's trouwen | Interview Yes | Urn Christel | Leuke dingetjes | Wilma's PSP kunst | Micky | Christel's 19e verjaardag | Gedichten | Foto's | Danielle's pagina | Links

                                 Danielle' s pagina

Deze pagina is gemaakt door Danielle, het nichtje van Christel waarmee ze heel veel uurtjes heeft doorgebracht.

Meestal kletsend over jongens, kijkend door een roze.....

 

Chrisje is nu al 19 jaar mijn 3.5 jaar jongere nichtje, en voor de eerste 11 jaar zagen we elkaar vooral veel op verjaardagen en zondags bij onze Opa (voor haar opa Jo, voor mij opa Jan, maar hij heette Johan, waar we mini marsjes aten en speelden terwijl de senioren van de familie verhalen uitwisselden, met veel "ja ja's" en "wat Dennie/Danielle/ Niels/ Christel/ Nick nou weer gedaan heeft..!" Maar pas daarna  fietste ik regelmatig richting Woensel om Chrisje op te zoeken, of kwam oom Carel haar hier afzetten voor weer een logeerpartij. De reden hiervoor? Jongens natuurlijk!!

We hadden het geluk dat bij Christel achter op de Herdgang regelmatig leuke jongens achter een bal aan renden, en we waren hier dus ook regelmatig te vinden om ze net zo lang te stalken tot ze met ons op de foto gingen.

                                                             

    

Maar alles leuk en aardig, uiteindelijk bleek dat de leukste  jongens toch net iets verder weg woonden. In Florida, USA om precies te zijn. Een jongensgroep, de Backstreet Boys kwam Europa rondtoeren, en al gauw waren we allebei hartstikke gek van deze vijf boys. Christel was vooral erg gek op Nick Carter,  en Brian was mijn favoriet, en het maakte niet zo uit dat ze zeven jaar ouder waren, ze zagen er gewoon hartstikke leuk uit!   Enne.... hun muziek was ook wel okay. We kochten elk album, elke single, elk tijdschrift in Nederlands, Engels, Duits of Frans, het maakte niet uit als er maar iets van de BS in stond! Oh, voor de duidelijkheid, dit zijn ze:

                    

                                                                               

 

 

Het meisje hoort er natuurlijk niet bij. Maar wat zijn ze lief he? De eerste keer dat we naar een concert gingen werden we om half 3 keurig afgezet met de auto bij het Mecc in Maastricht, en Christelís papa en mama gingen gewoon mee! We stonden nogal ver achteraan, maar maakten toch als een gek foto's. Helaas stond daar vooral een niet al te knappe suppoost op omdat we de flitser aan hadden staan. Maar goed, niet getreurd, want we gingen nog veel vaker. Toen ze de keer daarop in het Gelredome in Arnhem stonden, zaten we al een stuk verder vooraan. E n daarna was er nog de Arena, waar we om 6 uur 's ochtends al in de regen onder een stuk zeil zaten te wachten met DJ Benjamin, die de BSB zelfs nog mocht interviewen! We gaven hem kaartjes en cadeaus mee voor de band (en ons telefoonnummer, die ze helaas nooit gebruikt hebben :( ) en toen twaalf uur later eindelijk naar binnen konden en het concert begon, besloot Christel flauw te vallen en werd door de Backstreet Boys' bodyguard zelf weggedragen. De foto's waren toen trouwens al iets beter gelukt. Maar de beste maakten we in het Ahoy, waar we voor de vierde keer naar een concert gingen. De zon scheen en we hadden geen zonnebrand, dus toen we binnen stonden waren we roodverbrand, maar stonden wel vooraan! Nou ja, ongeveer dan...
Intussen
hadden we thuis ook al een hele verzameling aangelegd aan Backstreet Boys spullen. Onze familieleden durfden de slaapkamer niet eens meer binnen te komen door de overdosis aan Boyband zooi.Niet dat we daar iets van snapten, het zag er toch kei mooi uit?? Wat wil je nou meer dan als je wakker wordt tegen vijf leuke koppies aankijken? Nou ja, 4 dan, we hadden allebei een beetje een probleem met Kevin, de oudste van de band. Hij kan niet zingen, ziet er niet uit, en was zo saaaaaaaaaaaaai! Maar op een complot om tijdens het concert een knuffel gevuld met baksteen richting podium te gooien na, konden we hem nog net uitstaan.

                                  

               

                           

Het aantal posters dat we op onze kamers hadden liep inmiddels zonder overdrijven al teg en de duizend aan, en we hadden vlaggen, mutsen, bekers, foto's, t-shirts, truien, eigenlijk meer dan je wil weten. Maar we waren (zijn) er trots op! En we schreven ook schriften vol romantische verhalen over de BSB, en elke keer dat we bij elkaar bleven slapen waren we tot ver in de ochtend op om door te kletsen en uiteindelijk in slaap te vallen en tegen 4 uur 's middags beneden te komen ontbijten. En toen gebeurde het, net nadat hun een na laatste album uitkwam, bleken ze allemaal ineens vriendinnetjes te hebben! En dat maakt ze toch een stuk minder interessant. Maar voor Christel was er nog iets wat haar afleidde van de tieneridolen uit de jaren negentig: namelijk meneer Peter van Laarhoven. Met een echt vriendje dat natuurlijk nog veel leuker is dan een onbereikbaar boybandjongetje was het natuurlijk al gauw over met de BSB liefde. En zo kwam er een einde aan, en werd het behang langzaam weer zichtbaar op onze kamers. Dag Backstreet Boys!

 

 

 

Danielle is op 1-8-2008 getrouwd met Dave, en tijdens de kerkelijke inzegening van het huwelijk heeft ze tijdens het welkomstwoord nog even speciaal stilge gestaan bij het feit dat ze het jammer vond dat Christel er vandaag niet bij kon zijn. Maar op deze manier wilde Dave en Danielle toch laten zien dat voor hun gevoel Christel er op deze manier er toch bij was.

 

Laatste wijziging op: 20-06-2010 10:29