Home | Mijn Zusje Rap Niels | Dagboek Christel | Ziekte | De Opkikkerdag | Verloving | Trouwen | Foto's trouwen | Interview Yes | Urn Christel | Leuke dingetjes | Wilma's PSP kunst | Micky | Christel's 19e verjaardag | Gedichten | Foto's | Danielle's pagina | Links

De verloving van Peter en Christel     

                                   

 

Mijn vriend en ik hebben gesproken over de dingen die we als toekomstplannen hadden, voordat we het slechte bericht vanuit het ziekenhuis kregen dat genezing niet mogelijk was. .

Deze zijn o.a. mijn studie Sociaal Cultureel Werk afmaken, samenwonen, trouwen en kinderen krijgen.

Alle wensen die we hadden kunnen we niet uit laten komen maar Peter  was beslist in zijn voornemen om nog met me te trouwen en samen gelukkig te zijn, in de tijd die samen nog hebbn. De Doe Een Wens Stichting heeft ons geholpen om een verlovingsfeest te organiseren om te laten zien dat wij heel veel van elkaar houden. We wilden dit feest vieren met de mensen waar ik en mijn familie veel steun aan hebben gehad het laatste jaar. Nou, en toen begon het geregel. We kregen al snel de datum door en hebben een leuke kaart uitgezocht om de gasten uit te nodigen. Er werd heel geheimzinnig dat we zaterdags op een bepaalde plaats moesten zijn en op de vraag waarom, werd er alleen de schouders opgehaald en gezegd: “wacht maar af “. We mochten naar een juwelier om verlovingsringen uit te zoeken. Nadat we eerst een drankje aangeboden kregen, ging het uitzoeken daarna heel snel, we wisten al lang wat we wilden. We hebben de mooiste ringen ter wereld uitgezocht en na de koffie werd Peter meegenomen om “even wat te doen”. Later bleek dat ze kleding waren gaan uitzoeken bij Stars. ’s Maandags kwam Veronique van DEWS de enveloppen brengen om de adressen op te schrijven. Dinsdags, laat op de dag, werd er aangebeld en stonden Marion en Francijn van DEWS voor de deur met een kledingtas. Peter werd naar boven gestuurd en passen maar. Helaas paste het niet en de dames gingen weer op pad. Na een aantal keren met kleding in de weer geweest te zijn, slaagden we pas de dag voor het feest. En toen de dag zelf, de dames kwamen om twaalf uur en om een uur kwam de schoonheidsspecialiste en werden ik en mijn moeder opgemaakt.Toen zij weer weg was werd de spanning lekker opgevoerd dor de dames, ze bleven maar constant naar de voordeur lopen. Toen ging Veronique weg om even iets te doen. We schrokken ons een hoedje toen om kwart over twee motoragenten voor de deur stopten, maar al snel bleek er een belachelijk grote limousine bij te horen.

mooie bloemen

Dit is een gave Limo

Het feestadres de Mispelhoef

Daar kwam Peter uit met een mooi verlovingsboeket. We werden onder begeleiding van de motoragenten naar “de Mispelhoef” gebracht (het feestadres) Het was heel leuk om in de Limousine te zitten en we kregen veel aandacht onderweg.

Na een rit van een kwartier, kwamen we aan en er zaten al wat gasten. We begonnen met koffie en gebak met de beide families en daarna kwamen de gasten voor overdag en was het gezellig wat kletsen met elkaar. Op een gegeven moment werden de dames van DEWS erg zenuwachtig en moest en zou iedereen binnen blijven in de zaal.

Wat zou er gebeuren??

                                                                                                                        Yes David zingt live voor ons

                        Spannend zo'n artiest in het echt

 

Dit werd al snel duidelijk, want de muziek begon te spelen en we hoorden een stem die wel heel bekend klonk. Mijn moeder gaf een gilletje en riep: “hij is het echt!”. Ik draaide me om en ik zag David (mijn favoriete Idols deelnemer) Hij zong fantastisch en was in het echt net zo leuk en aardig als het beeld dat ik van hem had. Na een aantal liedjes en kussen kwam hij gezellig bij ons zitten. Ik schaamde me dood voor mijn vader die zei dat ik hem zo leuk vond bij Idols met die superstrakke broek aan

Ik kreeg van David ook nog bloemen en een armband met bijpassende halsketting. Toen

we bij waren gekomen van het optreden, werd het tijd voor het “officiële” gedeelte, namelijk de verloving. Mijn vader had een praatje voorbereid en mijn broer Niels en Peter zijn zus bezongen onze levens

. Ringen wisselen

Lekker eten

We wisselden de ringen en na de toast en de champagne werden we gefelicteerd door de aanwezigen. Om een uur of zes werd het tijd voor het eten, een barbecue op ons verzoek. Om een uur of acht begon de feestavond. Het was een geweldig feest waar volop gedanst werd en gezellig gekletst.

 Om half twaalf werden we  de dansvloer op geleid en kwamen alle gasten om ons heen staan. Er werden sterretjes aangestoken en toepasselijke liedjes gezongen. Toen moesten we helaas alweer naar huis. We werden uitgezwaaid door iedereen. De limousine bracht ons naar een hotel waar een hele mooie suite voor ons was, compleet met rozen en champagne. Op het bed lag er voor beide een ochtendjas en slippers en voor mij een mooie nachtjapon.

Nadat we alle cadeaus hadden uitgepakt,zijn we eindelijk gaan slapen. De volgende ochtend kregen we roomservice en rond half twaalf gingen we naar huis. Toen ik thuis kwam stonden er zoveel rozen dat ik zelf niet naar binnen kon. Iedereen had rozen meegebracht. Bij een kopje koffie kwam er nog een grote slagroomtaart ,met onze namen erop en dat we verloofd waren op 3 september 2003. Dit is een dag geweest die ik mijn leven nooit zal vergeten. Hiervoor wil ik iedereen, die dit mogelijk heeft gemaakt, heel erg hartelijk bedanken.

You’ve made my day!!

 

Is dit niet een beetje groot voor ons tweetjes?                                              

                                     

Laatste wijziging op: 10-01-2007 12:19